Te huur: Diverse kantoor / studioruimtes op De Isselt aan de Eem in Amersfoort

Havenweg 21 K

Studio 21K is gloedje-nieuw en ligt op een leuke, goed bereikbare locatie aan de Eem in Amersfoort, met voldoende gratis parkeermogelijkheid voor de deur.

 

We hebben vier riante kantoor-/werkruimtes

beschikbaar op de eerste verdieping voor verschillende studio's zoals 3D animatie, montage en audionabewerking, maar ook bijvoorbeeld voor een evenementenbureau o.i.d.

 

Onze 'huiskamer' is een multifunctionele ruimte met loungehoek en keuken, waar buiten het ontvangen van klanten ook aan de stamtafel kan worden gegeten, vergaderd, gewerkt of gewoon lekker gesparred.

 

Bekijk onze Video!

Kantoor/werkruimtes

De werkruimtes zijn voorzien van:

 

- Vloerbedekking

- Vloerverwarming

- Plafondhoogte ruim 3,5 meter

- Airco

- Alle noodzakelijke verbindingen; telefoon, data en       elektra

 

Huurders hebben de mogelijkheid om de ruimte naar eigen wens en smaak in te richten.

 

Desgewenst is er ruimte beschikbaar voor een server in de serverruimte en eventueel opslagruimte en/of magazijnruimte in onze gezamenlijke opslag, die zowel van binnen als via een overhead-deur bereikbaar is.

 

We beschikken over een bijna 4 meter hoge studioruimte  met kleedruimte en douche, waar bijvoorbeeld video en foto opnames gemaakt kunnen worden. Het pand heeft een elektronische beveiliging .

 

 

Info en contact

Wij zijn twee video-media zelfstandigen die graag een creatief nest willen vormen, waar een opdrachtgever veel mogeljkheden onder één dak vindt.

Wij zoeken verbinding met creatieve mensen die net als wij ook graag een professionele werkomgeving willen. Het doel is interactie te zoeken en kennis uit te wisselen, waaruit leuke dingen en mooie samenwerkingen ontstaan.

 

 

Voor meer informatie mail naar info@studio21k.nl of bel:

 

Arno Doup

doup ON

Telefoon: 06 1083 3856

web: www.doup-on.nl

 

Of

 

Marcel Veenman

Sense of Motion

Telefoon: 06 1442 6765

web: www.senseofmotion.nl

 

>

Kom gerust binnen voor een kop koffie

We zijn altijd in voor een leuk gesprek:)